ja się nie do końca zgodzę, czekoladę uwielbiam w najprostszej postaci, ciasto jedno mi podejdzie inne nie, ale za to brownie/lody/kremy czekoladowe to już nie moja bajka. Raczej podążanie za słodkim w przypadku nagłego spadku curku w moim przypadku wchodzi w grę:P Ps. fajna okładka książki dot. czekolady:D
Czekolada jest dobra na wszystko - a w jakiej postaci ją sobie zaserwujemy, to już zależy jedynie od naszej wyobraźni i smaku :) Pogoda nas nie rozpieszcza od jakiegoś czasu, będzie się pogarszać więc coś czuję, że te nagłe spadki cukru będą się nam przydarzać coraz częściej :)
Pees. oryginalny tytuł książki to "Greatest Ever - Chocolate", wydawnictwo Olesiejuk wydało ją przetłumaczą na j. polski. Przepisy są ciekawe, a zdjęcia wzbudzają apetyt.
ja się nie do końca zgodzę, czekoladę uwielbiam w najprostszej postaci, ciasto jedno mi podejdzie inne nie, ale za to brownie/lody/kremy czekoladowe to już nie moja bajka. Raczej podążanie za słodkim w przypadku nagłego spadku curku w moim przypadku wchodzi w grę:P
OdpowiedzUsuńPs. fajna okładka książki dot. czekolady:D
Czekolada jest dobra na wszystko - a w jakiej postaci ją sobie zaserwujemy, to już zależy jedynie od naszej wyobraźni i smaku :) Pogoda nas nie rozpieszcza od jakiegoś czasu, będzie się pogarszać więc coś czuję, że te nagłe spadki cukru będą się nam przydarzać coraz częściej :)
UsuńPees. oryginalny tytuł książki to "Greatest Ever - Chocolate", wydawnictwo Olesiejuk wydało ją przetłumaczą na j. polski. Przepisy są ciekawe, a zdjęcia wzbudzają apetyt.