niedziela, 22 września 2013

Chocolate

Czyż nie prawda? :)



2 komentarze :

  1. ja się nie do końca zgodzę, czekoladę uwielbiam w najprostszej postaci, ciasto jedno mi podejdzie inne nie, ale za to brownie/lody/kremy czekoladowe to już nie moja bajka. Raczej podążanie za słodkim w przypadku nagłego spadku curku w moim przypadku wchodzi w grę:P
    Ps. fajna okładka książki dot. czekolady:D

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Czekolada jest dobra na wszystko - a w jakiej postaci ją sobie zaserwujemy, to już zależy jedynie od naszej wyobraźni i smaku :) Pogoda nas nie rozpieszcza od jakiegoś czasu, będzie się pogarszać więc coś czuję, że te nagłe spadki cukru będą się nam przydarzać coraz częściej :)

      Pees. oryginalny tytuł książki to "Greatest Ever - Chocolate", wydawnictwo Olesiejuk wydało ją przetłumaczą na j. polski. Przepisy są ciekawe, a zdjęcia wzbudzają apetyt.

      Usuń

Dziękuję za każdy komentarz :)